عمل بینی گوشتی

از دیدگاه مردم معیارهای زیبایی متفاوت است و همه دوست دارند با کمک عمل های زیبایی به چهره ایده آلی که در ذهن دارند برسند. در میان هزاران عمل زیبایی که امروزه مردم برای رسیدن به چهره دلخواهشان انجام می دهند، عمل بینی بیشترین تقاضا را دارد. در این مقاله قصد داریم درباره عمل بینی گوشتی و ناگفته های این جراحی بحث کنیم. دکتر آرمین اکبری بهترین متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی های زیبایی صورت و گردن هستند و به بیماران متقاضی عمل های زیبایی مثل عمل بینی گوشتی کمک می کنند تا به زیبایی که در ذهن دارند با طبیعی ترین حالت ممکن برسند.

نسبت کلی اجزای صورت و زوایای بین آن ها بهترین معیار سنجش جراح زیبایی هستند. رسیدن به زیبایی که در ذهن هر فردی وجود دارد، نکته مثبتی است که فرد را از نظر جسمی و روحی سالم می کند و اعتماد بنفس فرد را بالا می برد. چون چهره اولین عضو بدن است که در ابتدای هر صحبت و رابطه اجتماعی بیشتر به چشم می آید، اهمیت بیشتری بین مردم دارد.

یکی از سوالاتی که برای بیماران پیش می آید این است که آیا بینی گوشتی بعد عمل دوباره بر می‌گردد و رشد می‌کند؟ در وویس زیر دکتر آرمین اکبری به طور کامل پاسخ این سوال را به شما می گویند، با هم بشنویم:

در بین تمامی عمل های زیبایی صورت از جراحی بینی گرفته تا جراحی پلک، عمل بینی یکی از پرطرفدارترین جراحی های در بین ایرانیان است و با توجه به طرفداران بالای آن، پزشکان ایرانی جزو ماهرترین پزشکان جراحی بینی در دنیا هستند. باتوجه به تجربه ای که جراحان پلاستیک ایران دارند، خیلی از متقاضیان عمل زیبایی بینی از اقصی نقاط جهان می آیند تا بینی خود را توسط جراحان زیبایی ایرانی عمل کنند. دکتر آرمین اکبری، جراحی بینی برای متقاضیان این جراحی انجام می دهند.

عمل بینی گوشتی طبیعی


عمل بینی گوشتی طبیعی به دقت بیشتری نسبت به یک عمل بینی معمولی نیاز دارد. دکتر آرمین اکبری ابتدا متقاضیان این عمل زیبایی را به دقت معاینه می کنند و درباره انتظارات بیمار از نتیجه عمل با او صحبت می کنند تا به بهینه ترین نتیجه از تغییرات و رضایت بیمار برسند.

گرفتن نتیجه خوب از جراحی بینی گوشتی نسبت به بینی استخوانی چالش برانگیزتر است و برای انجام آن به یک جراح بسیار مجرب نیاز است. در ادامه نمونه کار دکتر آرمین اکبری برای عمل بینی گوشتی، قرار دارد:

تصاویر قبل و بعد از جراحی بینی | دکتر آرمین اکبری

عامل تعیین کننده در تفاوت بینی استخوانی از بینی گوشتی ضخامت پوست است. بینی های گوشتی برخلاف اسمشان گوشت یا ماهیچه زیادی در خود ندارند. اما دارای موارد زیر هستند:

  • پوست ضخیم و چرب با منافذ (سوراخ) زیاد
  • نوک بینی پهن
  • تیغه های بینی ضخیم
  • افتادگی بینی
  • غضروف بینی ضعیف تر

این موارد بینی را پهن و حجیم می کنند. در جراحی این نوع بینی، جراح فرم زیباتری را با اسکلت استخوانی زیر پوست ضخیم بینی ایجاد می کند. پزشک پوست و غضروف بینی را به هم نزدیک می کند تا بافت اضافی در نوک بینی را بردارد.

بینی گوشتی بعد از عمل 


یک نمونه عالی از بینی گوشتی، بینی های آفریقایی است. پوست این بینی ها ضخیم و غضروف های آن کوچک و ضعیف است. تکنیک های جراحی بینی قدیمی برای بینی‌های گوشتی خوب نیستند، زیرا پس از مدتی غضروف ها به شکل سابق خود برمی گردند. اما با تکنیک های جدید، احتمال تغییر شکل یا افتادن بینی عملاً نزدیک به صفر است. در تکنیک های جدیدتر، جراح غضروف را از وسط سپتوم به سمت نوک بینی حرکت می دهد تا غضروف نوک بینی را محکم کند.

نحوه عمل بینی گوشتی


نحوه جراحی بینی گوشتی

در جراحی بینی های گوشتی، حفظ تناسب بین اجزای صورت مهم تر است. از طرفی اگر بینی کوچک شود یا انحنای آن به میزان قابل توجهی افزایش یابد، می تواند موجب مشکلات تنفسی شود. همانطور که قبلا ذکر شد، پوست بینی گوشتی ضخیم است و غدد چربی و غضروف ضعیفی دارد.

عمل بینی گوشتی مردانه


در فیلم زیر فیلم عمل بینی گوشتی مردانه توسط دکتر آرمین اکبری نشان داده شده است:

ساختار بینی، عمل بینی گوشتی را حساس تر می کند. به همین دلیل است که از این بیماران خواسته می شود تا بعد از جراحی، چسب بینی را برای مدت طولانی تری نسبت به بینی های استخوانی روی بینی بچسبانند. یکی دیگر از چالش های مهم جراحی بینی گوشتی، زیبا شدن نوک بینی است که جراحان پلاستیک ایرانی تجربه زیادی در انجام آن دارد.

مزایا و معایب عمل بینی گوشتی


عمل بینی گوشتی مانند یک شمشیر دولبه است. از یک طرف، این پوست بزرگ و ضخیم عیوب ساختار بینی را می پوشاند. از طرف دیگر، زمان بهبود بینی بیشتر طول می کشد. اما با تغییر شکل نوک بینی با دستان هنرمندانه دکتر آرمین اکبری، می توان به نتایج خوبی دست یافت. دکتر عمل بینی گوشتی زیر را برای بیمار عزیز انجام دادند:

برای دیدن نمونه کارهای بیشتر دکتر آرمین اکبری می توانید به صفحه اینستاگرام یا کانال آپارات دکتر مراجعه کنید.

برای شکل گیری نوک بینی، جراح از ماده خاصی برای پر کردن و تقویت آن استفاده می کند. در غیر این صورت، نوک بینی ممکن است پس از جراحی تغییر شکل دهد. این ماده می تواند یک ایمپلنت مصنوعی یا از خود بافت بدن بیمار باشد. مثلا گاهی اوقات از غضروف گوش برای این کار استفاده می کنند. پوست ضخیم بینی گوشتی، برآمدگی استخوان بینی را می پوشاند. در بینی های استخوانی این برآمدگی ناچیز به دلیل نازک بودن پوست بینی قابل دیدن است.

تکنیک های جراحی بینی گوشتی


برای حصول بهترین نتیجه از عمل بینی گوشتی، پزشکان تکنیک های خاصی یه کار می برند:

پیوند غضروف: از آنجایی که پوست بینی ضخیم است، بهتر است از پیوند غضروف برای نشان دادن مشخصات نوک بینی و پل استفاده شود.

کاهش چربی در بافت نرم: چربی های تشکیل دهنده بافت نرم، خصوصا در نوک بینی، باید حذف شوند تا زیبایی بینی بیشتر شود.

کاهش اندازه بینی: اگر فاصله بین پوست و اسکلت بینی زیاد باشد، احتمال ایجاد اسکار یا ایجاد گوشت اضافه بعد از عمل بینی بیشتر است. بنابراین پزشک باید دقت کافی در این جراحی زیبایی داشته باشد تا این مشکل رخ ندهد.

پشتیبانی از ساختار بینی: پوست ضخیم تر به دلیل وزن سنگین تری که دارد به ساختار محکم تری نیاز دارد. بنابراین جراحان مجرب زیبایی باید تناسب درستی بین اندازه و استحکام بینی ایجاد کنند. پس از بازگرداندن پوست بینی به جای خود، پشتیبانی از ساختار بینی به پوست کمک می کند تا در جای درست تری قرار گیرد.

مراقبت های بعد از جراحی بینی گوشتی


بیمار باید بعد از عمل بینی گوشتی، دستورات جراح خود را به خوبی انجام دهد:

  • استفاده از کمپرس سرد برای کاهش تورم و کبودی
  • مصرف به موقع از داروهای تجویزی
  • مصرف داروها برای پیشگیری از سرماخوردگی و سرفه
  • استفاده از چسب بینی حداقل به مدت دو ماه برای جلوگیری از ایجاد گوشت اضافه و رسیدن به نتیجه بهتر

برای برخی از بیماران پس از مدتی، تزریق زیر جلدی داروهای کورتون داری مانند کورتیکواستروئید در قسمت بالای نوک بینی برای کاهش ضخامت پوست تجویز می شود. این تزریق که باید توسط جراح انجام می شود، ممکن است لازم باشد چندین بار تکرار شود.

همانطور که در بالا ذکر شد، جراحان پلاستیک، بینی را با توجه به نوع بافت و غضروف به دو نوع بینی گوشتی و استخوانی تقسیم می کنند. تفاوت در بافت و غضروف آن هاست. غضروف بینی های استخوانی مقاوم تر و در بینی های گوشتی ضعیف تر است. بینی های استخوانی اغلب انحنا و قوز بیشتری در پل خود دارند.

البته گاهی ممکن است پوست بینی استخوانی ضخیم باشد و بینی گوشتی نیز پوستی نازک با غضروف های قوی داشته باشد. بنابراین پزشک ماهر در ویزیت بیمار به این موارد دقت می کند تا با انتخاب یک تکنیک درست بیمار به بهترین نتیجه از عمل زیبایی بینی برسد.

سخن آخر

رشد بیش از حد غضروف بینی ممکن است به دلیل عوامل ارثی یا شکستگی استخوان در اثر تصادف باشد. این رشد ناهماهنگ غضروف بینی دلیل استخوانی شدن بینی است. گاهی اوقات به دلیل آسیب های دوران کودکی، پس از اتمام دوران رشد، فرم بینی تغییر می کند. مهمترین وظیفه جراحان در تغییر شکل بینی استخوانی، برداشتن قوز است. یک جراح ماهر ساختار بینی را به زیباترین شکل ممکن تبدیل می کند تا چهره جذاب تر شود. دکتر آرمین اکبری با سال ها تجربه و تخصص به بیماران خود کمک می کنند که با کمترین عوارض ممکن عمل بینی گوشتی انجام دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با دکتر می توانید با شماره تماس 09122854733 در ارتباط باشید.

dr akbari 3

دکتر آرمین اکبری

دکتر آرمین اکبری متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی زیبایی صورت فارغ تحصیل دوره دکترای عمومی از دانشگاه قزوین سال ۱۳۹۲ و دوره تخصص از دانشگاه تهران سال ۱۳۹۸، دارای بورد تخصصی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *